Els tallers REVIR Batxillerat es realitzen en un laboratori informatitzat a la UAB, a la Facultat de Ciències de l’Educació. D’aquesta manera els estudiants poden viure l’experiència de conèixer el Campus de la UAB.

Localització i contacte

  • Campus UAB. Facultat de Ciències de l’Educació. Laboratori 3.

  • 935814496

  • revir@crecim.cat

  • De 9h a 15h.

Preu i condicions

Preu de 8€ per estudiant: Inclou el material de laboratori a fer servir durant la sessió, dos o més monitors a càrrec de la sessió i el material didàctic que utilitzarà l’alumnat durant la sessió de treball.

Forma de pagament: El total de la quantitat a pagar per cada sessió REVIR s’haurà d’ingressar en el compte corrent del CRECIM. Els detalls sobre la forma de pagament s’enviaran a cada centre mitjançant un correu electrònic un mes abans de la realització de la sessió.

Suport als estudiants amb dificultats econòmiques: Si algun dels vostres alumnes no poden assumir el cost de l’activitat, si us plau, contacteu amb nosaltres. No volem que cap alumne es quedi sense fer l’activitat.

Inscripcions

Ompliu el següent formulari per seleccionar el taller que voleu fer i les dates aproximades. Un cop rebudes les sol·licituds, ens posarem en contacte amb cada centre. A partir del 25 de Juny.

INSCRIU UN GRUP REVIR BATXILLERAT